Vrijdag 17-06-2022

Huur via ons een fiets voor de vrijdag en je kunt deze ophalen tijdens ons fiets event op vrijdagochtend. Ontdek de Sallandse Heuvelrug en de verschillende geocaches op de fiets. De fiets moet uiterlijk vrijdagavond (22:00) weer terug zijn bij het Avonturenpark.

Zaterdag 18-06-2022

Na een hele dag genieten van het Avonturenpark, de geocaches, de adventure labs en de verschillende workshops gaan we door met het avondprogramma. Voordat we met het avondprogramma beginnen, bieden we je een diner aan in de Berghoeve op onze MEGA locatie. Je hebt de keuze uit twee menu’s: een hamburger menu voor echte avonturiers, een stevig pasta menu voor de geocacher of een vega menu met een overheerlijke salade. Inclusief een flesje drinken.

Na het diner is het tijd voor de enige echte geocache bingo! We gaan met elkaar 6 hele speciale rondes spelen. In deze 6 rondes gaan we voor leuke prijzen spelen, waaronder een Garmin GPS! Vooraf bestelde bingokaarten worden uitgedeeld samen met de goodiebags.

Zondag 19-06-2022

Na een geweldig MEGA event starten we de ochtend met een heerlijk ontbijt. Tijdens dit ontbijt kun je met elkaar na praten over wat je beleefd hebt en kun je genoeg voeding tot je nemen om daarna op pad te gaan tijdens het CITO event. Het ontbijt wordt met liefde voor je bereid.