Find Signal the Frog during Geodoorn 2020 and score a Locationless Cache!

In 2020 vieren we de toekomst van geocaching, maar kijken we ook terug op de rijke 20-jarige geschiedenis. Met een knipoog naar het verleden vinden we het fantastisch om aan te kunnen kondigen dat er in 2020 één enkele Locatieloze cache beschikbaar zal komen om te vinden. Geocaching HQ zal de cache-eigenaar zijn.

Hoewel Locatieloze caches niet langer actief zijn op Geocaching.com, denken we dat het erg leuk is om in dit ene jaar hun plek in de geschiedenis van geocaching te vieren met deze ene cache: Find Signal the Frog® – Locationless in 2020 (GC8FR90G). Geocachers kunnen de cache loggen door het vinden van en een foto maken met ofwel de officiële levensgrote Signal the Frog®-mascotte of de officiële 2020 Signal the Frog®-banner. Beide versies van Signal the Frog® zullen te vinden zijn tijdens Geodoorn 2020!

Om een Gevonden-log te kunnen plaatsen op de Locatieloze cache, moet je de Signal the Frog®-mascotte of officiële 2020 Signal the Frog®-banner persoonlijk hebben gezien tijdens Geodoorn 2020 en een foto aan je online log toevoegen van jou of een persoonlijk voorwerp met Signal.