10:00 - 11:00 Start

Aftrap Goa’j met fiets’n @ Avonturenpark Hellendoorn

Officieus start Geodoorn 2020 met dit fiets event. Meld je tussen 10.00 - 11.00 u bij de startlocatie (zoals vermeld in de listing). Vergeet niet het logboek te tekenen voor je vertrekt. Je kunt het logboek na 11 uur niet meer tekenen. Maar het staat je vrij de fietstocht later te beginnen. Het is een fietstrail. Je fietst van cache naar cache. Je kunt elke cache apart loggen.

11:00 - 18:00 Fietsevent

Goa’j met fiets’n @ Hellendoorn & omstreken

Tussen 10.00 - 11.00 uur ben je vertrokken vanaf de startlocatie. Je hebt tot 18.00 uur om op de fiets volop te genieten van de prachtige omgeving. Al fietsend door de glooiende, bosrijke omgeving zoek je caches. Dat is toch een heerlijke manier om de dag door te brengen?! Neem een lunchpakket mee, of lunch bij een van de restaurantjes die je in de omgeving kunt vinden, alles kan.

18:00 - 20:00 Opening Geodoorn 2020

Meet & Greet @ Avonturenpark Hellendoorn

De officiële opening van Geodoorn 2020 wil je niet missen! We openen het event op spectaculaire wijze! Na de opening heb je ruim tijd om bij te praten met je geocachevrienden. Spreek van tevoren met elkaar af, dan loop je elkaar niet mis. Het is ook een prima moment om nieuwe mede-geocachers te ontmoeten. Als je dat wilt, kun je ook kennismaken met het organisatieteam van Geodoorn 2020.

20:00 - 00:00 Night of the stars

Sterrenkijken @ Sallandse HeuvelrugWe ontmoeten elkaar om 20 uur op de startlocatie (zie listing). Een enthousiaste sterrenkundige wacht ons daar op en vertelt wat we vanavond gaan beleven. Het is rond 22.30 uur donker genoeg om sterren te kunnen zien. Dit event staat of valt met een heldere, wolkenloze lucht, daar hopen we dan ook echt op. Als het weer niet meewerkt, maken we er met z'n allen een gezellige avond van. Duim je mee?!

We zijn nog druk bezig met het invullen van het zaterdagprogramma. We willen jullie zoveel mogelijk mee laten maken, de dag is bijna te kort. Vast staat dat er een aantal caches uitkomt in en rondom het park. Op zaterdagavond organiseren we ook een nachtcache. In de nieuwsbrief en in de animatie zag je al welke workshops je in ieder geval tijdens GEODOORN 2020 kunt verwachten. Maar dit is nog niet alles …

Houd deze pagina in de gaten. Zodra we alles hebben vastgelegd, lees je hier en op onze sociale media meer.

10:00 - 11:00 Ontbijt

Samen ontbijten @ Locatie volgt snel

Samen ontbijten is altijd gezellig. Terwijl we een broodje eten en een glaasje melk drinken hebben we het nog even over de dag van gisteren. Tegelijkertijd kijken we vooruit naar het CITO event hierna. ’s Middags is er nog ruim voldoende tijd om een heerlijk rondje te cachen in de omgeving. Misschien hoor je tijdens dit event nog leuke tips.

11:00 - 12:00 CITO

Pröttel opgadder’n @ Locatie volgt snel

Je kunt van tevoren wel inschatten dat als er heel veel mensen in een klein gebied rondwandelen er hier en daar wel wat blijft liggen. Het is niet de bedoeling, want geocachers ruimen in principe hun rommel achter zich op, maar toch... Daarom zorgen wij, we hopen met een grote groep, dat we de plek waar we zoveel plezier hebben gehad weer spik en span is.

16:00 - 18:00 Afscheidsborrel

Afscheidsevent @ Locatie volgt snel

Dan is Geodoorn 2020 echt voorbij. We sluiten het event af met een lach en een traan, want wat was het een rollercoaster. De voorbereiding, het event zelf, wat zullen we het missen. Tijdens het afscheidsevent kun je nog even de laatste woorden wisselen met je geocachevrienden. Geodoorn 2020 je was erbij en wat was het mooi!