Hoe het is ontstaan

Geodoorn 2022 Organisatie

Dit is het verhaal van een groepje geocache-enthousiastelingen. Een aantal van ons was al bevriend. Wij zijn dol op gekke uitdagingen; zoals met 5 (bijna) onbekenden in een busje met een Gopro op het voorruit door Europa crossen om in 24 uur tijd in elk land een geocache te doen. Kijk maar naar onze timelapse. Het was een geweldige ervaring!

Zo bedachten we dat we wel een event wilden organiseren. En zoals we van onszelf gewend zijn, gaan we grootser en meeslepender dan we in het begin de bedoeling was. Maar ja, het moet een feestje worden en iedereen is perfectionistischer dan goed voor hun is. We lijfden nog een paar mensen in die ook al bezig waren met het oriënteren op het organiseren van een event. Het ene leidde tot het andere en nu staan we hier aan het begin van een volgend avontuur.

Ieder heeft in zijn privéleven een specialiteit die heel handig is voor het event. We hebben een ict-er, een graficus, een websitebouwer, een financieel expert die ook nog animatietovenaar is en een tekstschrijver aan boord. Je gelooft het misschien niet, maar dat is echt toevallig. Samen hopen we een onvergetelijk evenement neer te zetten: Geodoorn 2022

image description

Bjarne Schut

Schut&co
image description

Evelien Andriessen

gcproducts

 

image description

John Andriessen

gcproducts
image description

Joyce Roelevink

JoyceLoraine73